POSTOJI NAČIN KAKO SPRIJEČITI BESPRAVNU GRADNJU NA POLJOPRIVREDNOM ZEMLJIŠTU!!!

PRISUSTVOVANJEM NA RADIONICI NAUČITI ĆETE KOJIM AKTIMA JLS I KOMUNALNI (POLJOPRIVREDNI) REDARI MOGU SPRIJEČITI OVU POJAVU KOJA UZIMA SVE VIŠE MAHA NA PODRUČJU ISTRE I DALMACIJE.

Polaznici će imati priliku uz pomoć predavača izrađivati akte od započinjanja do završetka postupka (zapisnici, rješenja, rješenja o izvršenju i dr.).

Pozivamo Vas na seminar / radionicu kojoj je cilj dodatno educirati komunalne / poljoprivredne / prometne redare kako bi njihov rad bio učinkovitiji i kako bi se spriječila neželjena ponašanja na određenom području.

Kotizacija za učesnike iznosi 1.700,00 kn. Za više učesnika iz iste JLS, svaki sljedeći učesnik plaća iznos kotizacije od 1.500,00 kn.

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Seminar će se održati 6. 5. 2021. (četvrtak) u vremenu od 8.30 do 15.00 sati u prostorima hotela GRAND HOTEL SLAVIA****, Obala Sv. Nikole 71, 21320 Baška Voda.

Seminar / radionica će se održati prema epidemiološkim mjerama: za sve sudionike su osigurane maske, obavezna dezinfekcija ruku i propisani razmak od 1,5 m između polaznika.

Učesnicima seminara / radionice osiguravamo sve potrebne materijale za izradu akata kao i uvjerenja o sudjelovanju na seminaru.

Lokacija održavanja:
GRAND HOTEL SLAVIA****, Obala Sv. Nikole 71, 21320 Baška Voda

Termin seminara/radionice:
6. 5. 2021. (četvrtak)

Vrijeme održavanja:
8.30 – 15 sati 

Kotizacija za učesnike iznosi 1.700,00 kn. Za više učesnika iz iste JLS, svaki sljedeći učesnik plaća iznos kotizacije od 1.500,00 kn.
Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Popunjenu prijavnicu dostaviti na e-mail adresu: ekoadria@ekoadria.hr
Plaćanje po ponudi koju ćemo vam dostaviti po prijavi.