Tvrtka Eko Adria d.o.o. smještena je u gradu Puli te smo u posljednjih 15-tak godina postali vodeća tvrtka u poslovima zaštite okoliša na području Istarske županije. Osim Istarske županije, našu kvalitetu prepoznali su mnogobrojni poslovni subjekti s kojima surađujemo u ostalim dijelovima Republike Hrvatske.

Sa zaposlenim stručnim kadrom pratimo kompletnu zakonsku regulativu vezanu uz zaštitu okoliša te poslovnim subjektima nudimo profesionalne savjetodavne usluge na tom području, prvenstveno u pogledu proizvodnje otpada, emisija u okoliš i korištenja kemikalija u poslovanju.

Naše usluge uključuju dolazak do Vas i usklađivanje poslovanja Vaše tvrtke/obrta sa Zakonom o zaštiti okoliša, Zakonom o gospodarenju otpadom, Planom gospodarenja u RH i ostalim pravnim aktima koje su poslovni subjekti obvezni poštovati. Osim savjetodavnih usluga te izrade i ispunjavanja sve potrebne dokumentacije, vršimo i edukacije Vašeg radnog kadra kako u budućnosti ne bi više dolazilo do neusklađenosti ili problema s Inspekcijom zaštite okoliša.

Osim savjetovanja tvrtki, naše poslovanje obuhvaća suradnju s jedinicama lokalne samouprave, komunalnim poduzećima, komunalnim redarima i ostalim komponentama u sustavu gospodarenja otpadom s ciljem uspostave održivog gospodarenja otpadom.

Također, za razne poslovne subjekte izrađujemo svu potrebnu dokumentaciju za ishodovanje dozvola pri provedbi planiranih zahvata u okolišu.

 

Zaposlenici:

Koviljka Aškić, univ.spec.dipl.ing, savjetnica
Mauricio Vareško, bacc.ing.polit., član uprave
Aleksandar Lazić, mag.oecol.et prot.nat, član uprave
Slaven Jeličić, bacc.ing., član uprave
Neven Iveša, dipl.biol., viši projekt manager