Tvrtka Eko.-Adria d.o.o. nudi Vam inovativne i certificirane uređaje/dispenzere za pročišćavanje vode za piće iz vodovodne mreže koji su namijenjeni za korištenje u kućanstvu, uredima i ugostiteljstvu.

 

Uređaji za pročišćavanje vode za piće u kućanstvu

Uređaji za pročišćavanje vode u kućanstvu pružaju različita rješenja za pročišćavanje Vaše vode za piće.

Uređaji su spojeni na vodovodnu mrežu te Vas trenutno opskrbljuju hladnom, gaziranom i negaziranom vodom za piće, a putem filtera i postupka reverzne osmoze uklanjaju sva onečišćenja i na taj način osiguravaju zdravu vodu za piće uz ostvarivanje smanjenja potrošnje.

Katalog uređaja za pročišćavanje vode za piće u kućanstvu pregledajte na poveznici.

 

Uređaji za vodu za piće u uredima

Uređaji za vodu za piće u uredima namijenjeni su onim gospodarskim subjektima koji žele uvijek na raspolaganju imati pročišćenu vodu u svom prostoru. Uređaji koriste vodu iz vodovodne mreže čime se ostvaruje štednja u odnosu na već filtriranu vodu u PET ambalaži, praktičnost u vidu izbjegavanja problema sa skladištenjem i ponovnim punjenjem/zamjenom boca, kvaliteta u vidu uvijek dostupne filtrirane i pročišćene gazirane i negazirane vode te okolišna prihvatljivost u vidu smanjene proizvodnje otpada i emisije CO2.

Katalog uređaja za pročišćavanje vode za piće u uredima pregledajte na poveznici.

 

Uređaji za vodu za piće u ugostiteljstvu

Uređaji za vodu za piće u ugostiteljstvu namijenjeni su gospodarskim subjektima ugostiteljske djelatnosti koji svojim klijentima žele ponuditi filtriranu, čistu i zdravu vodovodnu vodu korištenjem certificiranih uređaja za pročišćavanje vode.

Katalog uređaja za pročišćavanje vode za piće u ugostiteljskoj djelatnosti i dodatnu opremu pregledajte na poveznici.

 

Eko.-Adria d.o.o. zastupnik je tvrtke ITALBEDIS S.R.L. (Italija) u Republici Hrvatskoj koja posjeduje tridesetogodišnje iskustvo u obradi vodovodne vode.

 

Uređaji za pročišćavanje vodovodne vode mogu se kupiti ili iznajmiti, a za bilo kakve dodatne upite nam se obratite putem naših KONTAKATA.