S obzirom da smo do sada održali veliki broj seminara i radionica, uočili smo da je dosadašnji način rada pokazao određene nedostatke u vidu trajanja istih zbog kompleksnosti problematike. Iz tog razloga, započinjemo sa dvodnevnim radionicama u kojima ćemo obraditi veliki broj primjera iz različitih područja djelovanja redarstva. Naglasak će biti, osim na problematici postupanja po Zakonu o građevinskoj inspekciji, i na postupanju temeljem Zakona o zaštiti životinja, Zakona o održivom gospodarenju otpadom i sl.

Cilj ove radionice je obuka komunalnih, prometnih i poljoprivrednih redara za učinkovito vođenje prekršajnih postupaka po Zakonu o prekršaju i po Zakonu o upravnom postupku temeljem odredbi odluka o komunalnom redu i zakonskih i podzakonskih propisa.

Osim redara, na radionicu pozivamo i pročelnike za komunalni sustav kao i članove koordinacijskih radnih skupina za zaštitu životinja u županijama.

Na radionici će polaznici sastavljati akte po zadanim prekršajima i konkretnim situacijama s kojima se susreću u svom radu.

 

Lokacija održavanja:  HOTEL KOLOVARE, Bože Peričića 14, 23000 Zadar

Vrijeme održavanja: 9. i 10. 3. 2020.

Cijena kotizacije: 1.800,00 kn

Oslobođeno plaćanja PDV-a temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost.

Postupak prijave: ispunjenu prijavnicu poslati na e-mail: ekoadria@ekoadria.hr

Preuzmite prijavnicu

Postupak plaćanja: po ispunjenoj prijavnici poslati ćemo ponudu temeljem koje možete izvršiti uplatu kotizacije. Kotizacija se plaća na račun PBZ, IBAN: HR6123400091160582112

Preuzmite prezentacije sa radionice u Zadru, 9. i 10. 3. 2020.(.zip 13 MB)